Welkom bij Promo-C


De C in Promo-C kan staan voor Commercieel – Coaching – Content – kortom; Veelzijdigheid op het gebied van promotionele werkzaamheden. 
Dat promotie van groot belang is wordt vaak bewezen in vele onderzoeken. Zien en gezien worden is een belangrijk onderdeel van de promotie.

  • Huisstijl
  • Reclame
  • Website
  • Netwerken
  • Logo's
  • Beurzen
  • Social Media
  • Uitstraling

Commerciële ondersteuning


Het Commercieel ondersteunen van het MKB bedrijf is vooral gebaseerd op het creëren van uitdagingen. Daar waar de kleinere ondernemer druk is met zijn dagelijkse werkzaamheden biedt Promo-C een perfecte aanvulling met haar diensten als: Analyseren van het klantenbestand, brainstormen over een vernieuwende marktaanpak of ondersteunen in de acquisitie. De basis blijft altijd het bedrijf! De drijfveer blijft altijd de ondernemer! Het resultaat blijft altijd het doel!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het commerciële traject en vele ingangen bij vele bedrijven, is Promo-C de perfecte partner om uw bedrijf een nieuwe impuls te geven. Waar veelal een promotionele uitdaging blijft liggen pakt Promo-C deze graag met u op. Waar uw bedrijf denkt aan het uitdragen van de bedrijfsfilosofie, hetzij door een eigen campagne hetzij door naamsbekendheid door sponsoring, Promo-C begeleidt uw traject.

Promotie


Wilt u een (bedrijfs)evenement organiseren?

Heeft u hiervoor ondersteuning nodig? Geeft u liever de organisatie volledig uit handen? Promo-C biedt u de mogelijkheid om hét evenement te organiseren waar uw gasten nog jaren over praten. Van basis- tot grandeurevenement, het moet uw feest worden.


Daar waar er een bestaand project is, kan Promo-C u middels een frisse input wellicht de juiste richting wijzen of meepraten met partners over een spetterende nieuwe invulling. Het blijft uw promotieproject maar wellicht met een hele andere kijk op product of organisatie.


Om een mooi evenement te laten stralen kleed u alles aan in stijl. Een mooie bedrijfsvlag, een opvallend spandoek of een ludiek promotieartikel met uw bedrijfslogo? Promo-C daagt u uit. Uiteraard is een prachtige ambiance het visitekaartje voor uw bedrijfsfeest. Met partners in de catering en horeca biedt Promo-C een veelzijdige aanbod.

Bedrijfsfilms en Videojournaals

Om uw bedrijf een prachtige meerwaarde te geven biedt Promo-C u de mogelijkheid om een korte film te maken. Wanneer u deze film op uw website presenteert verhoogd u de vindbaarheid op het internet en ligt de wereld aan u voeten. Met bewegende beelden rolt uw bedrijf de klant tegemoet en wekt u nog meer interesse. Promo-C maakt een draaiboek en bespreekt alles wat u wilt tonen. Wilt u een bedrijfsfilm  met een knipoog? Of meer een film met een serieuze inslag? Of heeft u liever een instructiefilm van een product?

Promo-C kan er voor zorgen dat u op het netvlies blijft van uw klant of prospect. Zorg dat u gezien wordt!

Presenteren


Het presenteren van een evenement is een vak. Rust op en rond het podium en informatie op een enthousiaste en correcte wijze communiceren, daar draait het om. Een beurs, bedrijfsfeest, opening, dag voorzitterschap of een (sport)evenement is ook voor het presentatie gedeelte in goede handen bij Promo-C. Met een goede voorbereiding de juiste snaar weten te raken en of een leuke interactie met het publiek weten te bewerkstelligen, daar ligt de grote uitdaging.

U wilt uw publiek professioneel inlichten omtrent uw producten of diensten? Gasten laten interviewen op het podium tijdens uw bedrijfsfeest? Of artiesten laten aankondigen? De presentatie wordt prima verzorgd door Promo-C.

Faciliteren


De perfecte entourage en de juiste sfeer op uw (bedrijfs)evenement?
Uw gasten beoordelen u op vele aspecten van uw bedrijf. Wanneer u een nieuw pand opent, zich presenteert op een (huis)beurs of elders op locatie dan is de manier van presenteren vaak van doorslaggevend belang. Podia, licht en geluid en rekwisieten bepalen de entourage en de aandacht voor datgene wat u wilt.

Informeer naar de mogelijkheden omtrent het faciliteren van de benodigdheden om dit alles te laten regelen door Promo-C. Uw gasten zullen zich uw (product)presentatie lang herinneren en refereren aan dat geweldige moment, of terugkijken op een schitterende opening van uw nieuwe bedrijfspand. Ziet u het al voor u? Bespreek met ons uw wensen en beleef de dag die u en uw klanten nooit zullen vergeten.

Contactgegevens


Promo-C (Wim Oldewening)    |    Weerdingerstraat 215 7811 CA Emmen    |    06 83 677 413    |    contact@promo-c.nl